Menu
Your Cart
PROFITA de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 lei

Organizare dulapuri

Organizare dulapuri
Borcan pentru cafea din ceramica cu inchidere etansa, 780 ml
Out Of Stock
Recipient pentru cafea "Sweet Home", din material ceramic, realizat in stilul farmhouse, cu imprimarea textului pe lateral si capac din lemn. Este foarte util si rezistent, foarte potrivit pentru o bucatarie bine organizata, alaturi de celelalte piese ale setului ceramic de recipiente.Dimensiun..
37.10 RON
Fara TVA:37.10 RON
Recipient pentru zahar "Sweet Home", din material ceramic, realizat in stilul farmhouse, cu imprimarea textului pe lateral si capac din lemn. Este foarte util si rezistent, foarte potrivit pentru o bucatarie bine organizata, alaturi de celelalte piese ale setului ceramic de recipiente.Dimensiun..
37.10 RON
Fara TVA:37.10 RON
Cos suspendat, din metal, ideal pentru dulap. Se aseaza pe usa dulapului, pretabil pentru depozitarea obiectelor mici. Are un design usor de utilizat si modern, de inalta calitate.Rezistent la contactul cu apa.Dimensiunilungime x latime x inaltime  28x12.5x22.5 cm..
22.10 RON
Fara TVA:22.10 RON
Cu ajutorul cosului metalic iti poti organiza lucrurile intr-un mod practic si rapid in orice dulap din bucatarie, baie, camara, birou.Adaugati spatiu suplimentar maximizand depozitarea in dulapuri; potrivit pentru depozitarea obiectelor usoare, cum ar fi saci sandwich, folie, produse alimentare, fe..
31.10 RON
Fara TVA:31.10 RON
Cos metalic alb, pentru depozitare si economisire spatiu. Cosul se poate suspenda pe orice tip de usa nu mai groasa de 2.4 cm. Ideal pentru organizarea si depozitarea articolelor din bucatarie sau baie.Cosul metalic te va ajuta sa economisesti si sa utilizezi in mod eficient fiecare spatiu.Rezistent..
28.10 RON
Fara TVA:28.10 RON
Cutie de depozitare, mica 19,7x13,9x7,7cm, perfecta pentru organizarea si depozitarea articolelor de uz casnic, a rechizitelor de birou etc. Cutia are manere ceea ce o face usor de ridicat si usor de transportat. Se poate folosi la locul de munca, acasa sau in masina pentru a stoca articole. Fiind f..
19.10 RON
Fara TVA:19.10 RON
Cutie de depozitare, medie 22,8x16,2x9,5 cm, perfecta pentru organizarea si depozitarea articolelor de uz casnic, a rechizitelor de birou etc. Cutia are manere ceea ce o face usor de ridicat si usor de transportat. Se poate folosi la locul de munca, acasa sau in masina pentru a stoca articole...
24.10 RON
Fara TVA:24.10 RON
Recipient organizare alimente in frigider – te ajuta sa iti oragnizezi si sa iti utilizezi la maxim spatiul din bucatarie. Dispune de un mic maner pentru o manevrare usoara.Material: plastic transparentDimensiuni:lungime x latime x inaltime: 30x10x5 cm..
19.10 RON
Fara TVA:19.10 RON
Cos de depozitare pentru frigider, extensibil. Se plaseaza sub raftul frigiderului și se extinde in functie de nevoile dvs. Economisiti spatiu și organizati-va frigiderul in mod eficient. Depozitati mancarea intr-un mod mai usor si mai convenabil. Design extensibil: puteti ajusta supo..
24.10 RON
Fara TVA:24.10 RON
Organizator pentru depozitarea capsulelor de cafea, astfel organizezi toate capsulele tale Nespresso preferate. Peste organizator puteți plasa un singur aparat de cafea. Capacitatea organizatorului este de 50 capsule.Dimensiunilungime x latime x inaltime: 40x24x6 cm..
95.70 RON
Fara TVA:95.70 RON
Creaza mai mult spatiu organizandu-l. Foloseste organizatorul cu 4 compartimente in bucatarie, la baie, in camera ta sau in camera copilului.Dimensiunilungime x latime x inaltime: 33x24x7 cm..
37.50 RON
Fara TVA:37.50 RON
Afiseaza 1 - 12 din 34 (3 pagini)