Menu
Your Cart
PROFITA de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 lei

Politica de confidentialitate

Accesul si vizitarea acestui website se supune tuturor termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia. 


Acesti Termeni si Conditii guverneaza relatia comerciala dintre Tech Shop Security SRL si Client in legatura cu intreaga operatiune de vanzarea on-line de catre Tech Shop Security SRL catre Client a produselor ce sunt prezentate pe mdeco.ro.


Tech Shop Security SRL in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului mdeco.ro isi rezerva in exclusivitate dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si politica de confidentialitate si termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare in prealabil. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile actuale. Termenii si Conditiile aplicabile Clientilor ce vor accesa pagina de web a magazinului online mdeco.ro vor fi cele afisate la data la care se efectueaza comanda de achizitionare de Produse. Tech Shop Security SRL. se obliga sa respecte toate afirmatiile facute catre utilizatori si clienti. Totodata se obliga la respectarea termenilor si conditiilor.


Scopul Tech Shop Security SRL este de a oferi Clientilor informatii corecte si de actualitate in legatura cu prodesele pe care intelege sa le ofere la vanzare in cadrul magazinului on line.


Comanda reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora. Contractul reprezinta o comanda confirmata de catre vanzator.


Tech Shop Security SRL este autorul Site-ului mdeco.ro si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea sau sunt licentiate de mdeco.ro pentru a fi folosite. Continutul Site-ului, integral si/sau partial, este interzis a fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris in prealabil al firmei Tech Shop Security SRL.


Orice comanda online, prin e-mail sau telefonica reprezinta acordul Clientului de a respecta termenii si conditiile site-ului asa cum sunt ele precizate pe site la acel moment. Acceptand Termenii si Conditiile , Clientul confirma ca a fost informat prin intermediul mdeco.ro in legatura cu toate elementele esentiale, respectiv: pretul total al Produselor achizitionate (si taxele incluse),costuri suplimentare de transport, livrare, taxe postale (daca este cazul) sau orice alte costuri aferente Produselor ,perioada de valabilitate a ofertelor si/sau preturilor pentru Produsele achizitionate.


“Clientul” este orice persoana fizica sau juridica care a comandat un produs potrivit procedurii afisate pe mdeco.ro si a carui comanda a fost acceptata de catre Tech Shop Security SRL. mdeco.ro este un magazin online administrat de Tech Shop Security SRL.


 Produsele comercializate prin intermediul paginii web mdeco.ro pot consta in urmatoarele tipuri de produse (fara insa a se limita la acestea) in limita prevederilor legale: produse electronice, foto, video, telefoane, gadgeturi, acumulatoi, accesorii etc.


Tech Shop Security SRL asigura clientii de faptul ca va depune toate diligentele astfel incat utilizarea mdeco.ro sa se realizeze in conditii de:


- securitate prin intermediul certificatului autorizat SSL, ce protejeaza utilizatorul la conexiunea cu site-ul mdeco.ro, fara insa sa garanteze in nicio imprejurare asupra calitatii mdeco.ro atat din punct de vedere functional si/sau tehnic cat si al virusilor ce ar putea exista.


- confidentialitate, simultan insa cu obligatia Clientului de a pastra confidentialitatea datelor sale de identitate , responsabilitatea pentru orice consecinte generate de divulgarea uneia/unora dintre acestea catre terti, apartinand in exclusivitate Clientului,indiferent daca divulgarea are drept cauza un act intentionat sau este un act generat de neglijenta sau imprudenta.