Menu
Your Cart
PROFITA de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 lei

Politica de livrare

Transport

Produsele comandate pe mdeco.ro sunt livrate prin intermediul firmei de curierat SAMEDAY, cu livrare in toata tara.


Procesare comanda

Procesarea comenzii dumneavoastra se face in 24 - 48 de ore de la inregistrarea acesteia, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00 - 17:00. In unele cazuri speciale cand firmele de curierat sunt foarte aglomerate ex: Craciun, Black Friday etc. termenul de livrare este prelungit pana la 5 zile lucratoare.

Comenzile inregistrate in zilele de sambata si duminica vor fi preluate si procesate in ziua de luni a urmatoarei saptamani. Comenzile plasate dupa ora 17:00 se vor procesa in ziua urmatoare. 


Costuri de livrare

Pentru comenzile livrate prin curier:

La comenzile mai mari de 199.90 lei  se ofera livrare gratuita.

La comenzile sub 199.90 lei costul de livrare este 19 lei cu TVA INCLUS.

Pentru livrarea in lockerele Sameday costul transportului este de 15 lei.


Retur

Dreptul de retragere

Consumatorul beneficiaza de un termen de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14 din O.U.G. 34/2014.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la contract este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

M Deco propune si accepta urmatoarele modalitati de returnare a produselor: returnarea prin intermediul curierului pus la dispozitie de M Deco, un curier sau o alta modalitate de livrare aleasa de consumator.

Termenul de retragere din contract

Perioada de 14 zile in care Consumatorul isi poate exercita dreptul incepe din ziua in care intra in posesia fizica a produsului/produselor comandate.