Menu
Your Cart
PROFITA de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 lei

Termeni & Conditii

Produsele mdeco.ro

Preturile se pot actualiza fara notificari in prealabil, la alegerea exclusiva a mdeco.ro.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii pe site-ul mdeco.ro, toate preturile incuzand TVA-ul de 19%.

Produsele comercializate prin intermediul mdeco.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, iar in momentul livrarii vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie, conform legislatiei in viguare.

In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului, mdeco.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform specificatiilor din oferta noastra, puteti solicita in termen de 15 zile calendaristice returnarea acestuia pentru inlocuirea sau rambursarea contravalorii.

In cazul greselilor de tipar sau de calcul, precum si in cazul erorilor pe pagina web, Tech Shop Security SRL. nu este obligata sa preia oferta si sa onoreze comanda.


Modalitati de plata

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).


In cazul optiunii de plata "Online prin card bancar" veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.


 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!


In schimbul vanzarii Produsului, Clientul are obligatia de a achita catre Tech Shop Security SRL, pretul acestuia, astfel cum acesta este mentionat pe site-ul site-ul mdeco.ro . Toate costurile aferente livrarii trebuie platite de catre Client, respectiv pretul de achizitie al Produsului (inclusiv TVA) si costuri de livrare.

Plata se poate efectua ramburs, la livrarea produsului de catre firma de curierat sau clientul poate sa plateasca in avans, pe site-ul mdeco.ro, prin intermediul sistemului de plati PO (euplatesc.eu), folosind una dintre modalitatile de plata acceptate de sistem. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al detinatorului de card ca Plata Online. Comanda cu factura este posibila numai in mod exceptional cu acordul prealabil al Tech Shop Security SRL. In cazul unei stornari, clientul suporta toate cheltuielile care se ivesc. In cazul platilor in avans livarea se va face dupa intrarea banilor in contul Tech Shop Security SRL.

Comenzile trebuie efectuate integral, in caz contrar nu se va onora comanda.

Ne rezervam posibilitatea ca in unele cazuri sa solicitam plata in avans!


Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”


Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:

-          alegi produsele dorite

-          alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

a)      plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)      plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.


Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

  - pana la 6 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate

  - 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala                  

  - perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca ?

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

-  in orice unitate Banca Transilvania

-  Online pe www.starbt.ro

- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua RomtelecomLivrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid Sameday, in zilele de Luni pana Vineri intre orele 9:30 – 18:30 la adresa de livrare mentionata de Client.

Costul de transport in cazul livrarii intr-unul din locker-ele SameDay se realizeaza in functie de calculatorul firmei de curierat, insa acesta nu poate depasi valoarea de 15 lei.

Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si pana la 72 ore lucratoare. In unele cazuri speciale si perioade aglomerate ex: Craciun, Black Friday etc. termenul de livrare este prelungit pana la 10 zile lucratoare.

mdeco.ro are dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor telefonic, prin e-mail sau SMS.

Receptia produselor reprezinta acceptul Clientului ca produsele au ajuns in stare buna la destinatie.

Costul de transport este de 19 Lei, taxa fixa. Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 199.90 Lei, transportul este gratuit. Tech Shop Security SRL nu garanteaza respectarea timpului de livrare ales de client, previzibil, precum nici pentru intregimea realizarii comenzii. Daca, contrar asteptarilor, un produs nu mai este livrabil sau daca presupune o durata de livrare extrem de lunga, sumele platite in avans vor fi restituite. O contactare reciproca este necesara pentru clarificarea detaliilor.

Dreptul de proprietate precum si riscurile asupra Produsului se vor transmite de la mdeco.ro catre Client la data la care are loc efectiv livrarea Produsului si semnarea confirmarii de primire, cu conditia ca respectivul Client sa fi efectuat plata Produsului fie in avans fie lucratorului firmei de curierat rapid care va emite in acest sens o chitanta doveditoare.

Daca Clientul nu achita integral pretul Produsului/produselor la momentul livrarii, coletul in care se afla ambalat acesta/acestea va fi readus de catre firma de curierat la locatia mdeco.ro ,comanda Clientului urmand sa fie considerate anulata.


Compensari

Clientul are dreptul la compensari numai atunci cand plangerile au fost constatate de catre autoritatile competente sau daca au fost recunoscute explicit in scris de catre Tech Shop Security SRL.


Dreptul retinut asupra proprietatii

Marfa livrata ramane in proprietatea Tech Shop Security SRL pana in momentul efectuarii tuturor platilor sau satisfacerii altor pretentii ale Tech Shop Security SRL catre client.


Garantii

Produsele ce sunt achizitionate de Client prin intermediul mdeco.ro vor fi insotite de factura, certificatul de garantie al produsului si, instructiunile de utilizare furnizate de producator .Clientul are dreptul de a beneficia de garantie numai in conditiile in care prezinta in original factura si certificatul de garantie.

Clientul trebuie sa sesizeze defectele marfii livrate imediat la livrare. Daca plangerea este indreptatita si Tech Shop Security SRL este responsabila pentru defect, atunci fie comanda este inlocuita, fie se ofera o reducere, la alegerea Tech Shop Security SRL. Daca o reducere sau o inlocuire nu este posibila sau aceasta livrare de inlocuire intarzie, atunci clientul poate solicita o reducere a pretului de cumparare sau anularea comenzii.In cazul retragerii clientului din contract, acesta este obligat sa returneze toata marfa, iar costurile returnarii sunt suportate de Tech Shop Security SRL.

Tech Shop Security SRL raspunde numai de daune ce tin exclusive de produsele livrate. Alte pretentii ale clientului – indiferent pe ce baza legala – sunt excluse.

In cazul lipsei unei caracteristici garantate importante sau in cazul intentiei sau a neglijentei grave de partea Tech Shop Security SRL, restrangerea domeniului de raspundere stipulat anterior nu este valabila.

Raspunderea celor stipulate mai sus se face pe baza normelor comerciale. O raspundere pentru daune aparute in urma defectelor este exclusa.

Daca pe site-ul mdeco.ro se vor comercializa produse resigilate (evidentiate in mod corespunzator pe site) , acestea vor avea 1 (un) an de zile termen de garantie


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Clientului ii sunt recunoscute urmatoarele drepturi: de acces si interventie la acestea, de opozitie justificata la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a se adresa justitiei, conform art. 13-18 din Legea nr. 677/2001.

Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele sale personale furnizate mdeco.ro cu ocazia lansarii unei comenzi , sa fie ulterior prelucrate in scop de marketing.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale altui client/utilizator , de a modifica continutul mdeco.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza mdeco.ro este considerata ca tentativa de fraudare a mdeco.ro si da dreptul mdeco.ro sa sesizeze organele abilitate pentru punerea in miscare a cercetarii penale impotriva persoanei/persoanelor care se fac vinovate de davarsirea faptei ilicite sus mentionate 


Solutionarea problemelor. Legea aplicabila

Legea aplicabila este legea romana .

Cea mai usoara cale de a solutiona orice problema este sa ne contactati la numarul de telefon 0766 441 140 sau sa ne scrieti pe adresa de mail office@mdeco.ro intre orele 9.00 – 18.00 de luni pana vineri.


In conditiile in care Tech Shop Security SRL si Clientul nu reusesc sa rezolve amiabil divergenta aparuta , litigiul urmeaza sa fie inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente .


Clientul ori de cate ori doreste sa formuleze o reclamatie o va adresa Tech Shop Security SRL in termen de maxim de 5 zile de la data aparitiei motivului pentru care s-a decis formularea acelei reclamatii. Tech Shop Security SRL este obligat sa furmizeze raspunsul Clientului la acresa mentionata de acesta din urma In termen de maxim 20 zile de la primirea acesteia.


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Tech Shop Security SRL este inregistrat in Romania, si are datele: CUI 41121751 Numar Registru J40/6443/2019, adresa: Strada Poenaru Bordea 4, Bucuresti